Ajankohtaista

Asiakastiedote
13.11.2019

Insinööritoimisto Sartekno Oy fuusioituu Granlund-konserniin kevään 2020 aikana

 

Kuvassa Granlund Pohjanmaan Pekka Pajuniemi (vas.), Insinööritoimisto Sarteknon Heikki Savioja ja Jari Kivistö, sekä

Granlundin aluetoiminnan kehitysjohtaja Kari Rintamäki.

 

Insinööritoimisto Sartekno Oy:n osakkeenomistajat Jari Kivistö ja Heikki Savioja sekä Granlund Pohjanmaa Oy ovat toteuttaneet osakekaupan, jolla Sartekno Oy:n koko osakekanta siirtyy Granlund Pohjanmaa Oy:n omistukseen 2.1.2020. Sartekno Oy fuusioituu Granlund-konserniin kevään 2020 kuluessa.

Edellä mainittu yritysjärjestely ei aiheuta muutoksia asiakassuhteeseemme. Kaikki yrityksenne antamat toimeksiannot hoidetaan sovitusti sekä olemassa olevien että tulevien tehtävien osalta.

 

Fuusion yhteydessä Sartekno Oy:n henkilöstö siirtyy Granlundin työntekijöiksi. Sarteknon toimitusjohtaja Jari Kivistö siirtyy Granlundin Alavuden toiminnoista vastaavaksi johtajaksi ja Granlund Pohjanmaan osakkaaksi.  

 

Olemme pitkään toimineet LVIAS-suunnittelun parissa. Yhdistyminen on samalla luonteva tapa saada tarvittavia lisäresursseja, jotta voimme palvella teitä asiakkaitamme yhä paremmin ja kattavammin.

Energiatehokkuuden ja ympäristövastuullisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti. Osana konsernia pystymme hyödyntämään Granlundin erinomaista energia- ja ympäristöosaamista. Isolla organisaatiolla on myös paremmat mahdollisuudet tehdä projekteja, joissa tarvitaan monipuolista sekä suunnittelu- että kiinteistöalan osaamista.

Pidämme teidät asiakkaamme ajan tasalla yhdistymisen etenemisestä, ja toivon että olette viipymättä yhteydessä, jos jokin asian tiimoilta askarruttaa.

 

Yhteistyöterveisin Jari Kivistö

Jari Kivistö

toimitusjohtaja, Insinööritoimisto Sartekno Oy

0400 865 884, jari.kivisto@sartekno.fi

 

 

Tietoa Granlund-konsernista:

 

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Vuonna 1960 perustettu yhtiö on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatioihin ja kehitykseen. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 22 kotimaan toimipisteessä sekä Malmössa, Shanghaissa, Dubaissa ja Sheffieldissä. Liikevaihto vuonna 2018 oli 81,4 M€. Granlund on kotimainen, 100 % työntekijöidensä omistama yritys.

 

Granlund-konserni: www.granlund.fi

Granlund Pohjanmaa: https://www.granlund.fi/yhteys/vaasa/

 

Kuvassa Pekka Pajuniemi (vas.), Sarteknon  henkilöstö: Niklas Loukola, Juho Kleimola, Arto Kovalainen, Ari-Matti Lahdenmäki,

Jaakko Seppälä ja Jari Kivistö, sekä Granlundin Kari Rintamäki.